Applicatie van onze producten

Hout behandelen

Hout behandelen met de juiste producten zorgt ervoor dat jouw hout jaar na jaar zijn uitstraling en kwaliteit behoudt. Ons Rubio Monocoat assortiment is speciaal ontwikkeld om alle soorten hout de juiste zorg en bescherming te geven. Hout voorbereiden, voorbehandelen, reinigen, oliën en onderhouden doe je met onze innoverende producten. Ontdek ons gamma: ontwikkeld met een focus op jouw gebruiksgemak en aandacht voor het milieu.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 60

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat is de beste houtbehandeling? Hout beitsen? Hout behandelen met was? Of moet je hout behandelen met olie, niet met was? Door het bos zie je de bomen soms niet meer. Met de houtolie van Rubio Monocoat heb je alvast steeds een kwalitatief, duurzaam product voor elk project. Of je nu zoekt om onbehandeld hout te behandelen, oud hout terug wilt opfrissen of schade wilt herstellen door het weer en dagelijks gebruik. Ontdek onze houtbehandelingen, reinigingsproducten en ons onderhoudsgamma

Heb je een specifiek kleur in gedachten of wil je graag die verouderde look? Met onze PreColor Easy en Pre Aging creëer je die specifieke resultaten.

Zoek je een betrouwbare bestseller om jouw hout voor binnen te behandelen? Neem dan een kijkje naar de +50 kleuren van onze unieke Oil Plus 2C. Wil je jouw hout behandelen voor buiten? Dan is onze DuroGrit het sterproduct dat je zoekt. 

Naast kleuren en behandelen, kan je bij Rubio Monocoat ook terecht om jouw hout te primen, reinigen en onderhouden.

Heb je de juiste houtbehandeling gevonden? Onze producten staan garant voor een gemakkelijke applicatie. Vind in onze webshop ook meteen alle tools voor een moeiteloze applicatie.

Geolied hout reinigen zorgt ervoor dat het lang mooi en beschermd blijft. Bij Rubio Monocoat vind je een compleet gamma aan reinigingsproducten voor zowel binnen- als buitenhout

Onze All Natural Wood Cleaner is een ecologisch zelfreinigend schoonmaakmiddel voor binnenhout. Deze Cleaner garandeert een langdurige nawerking en een matte uitstraling. Heb je liever een gebruiksklare spray voor kleinere oppervlakken zoals meubels, tafels of werkbladen? Met de All Natural Wood Cleaner Spray krijg je dezelfde ecologische langdurige reiniger in een sprayvorm!

Zoek je een grondige reiniging van alle vuil en vet? Die vind je in onze Universal Soap. Universal Soap helpt ook om de natuurlijke uitstraling van binnenhout te bewaren. Voor een intensieve reiniging van buitenhout raden we dan de Exterior Wood Cleaner aan. Hiermee zal je alle aanslag, vet en vuil kunnen verwijderen van jouw buitenhout. 

De Exterior Soap is dan een voedende reiniger voor buitenhout. Die kan je ook in een gebruiksklare sprayvorm vinden: de Exterior Soap Ecospray

Voor het verwijderen van vlekken uit hout hebben we 4 oplossingen: de Grease Remover is een gebruiksklare spray om vetvlekken uit hout te verwijderen. Met Tannin Remover pak je alle tanninevlekken op hout aan. Onze Limespot Remover verwijdert watervlekken uit hout en de Surface Care is een handige sprayreiniger voor het verwijderen van lokale vlekken.

Welke reiniging voor hout je ook zoekt, met Rubio Monocoat blijft jouw geolied hout schoon en stralend, zowel binnen als buiten.